29. maj 2020

Med den netop offentliggjorte årsrapport for 2019, har vi med tilfredshed leveret et nyt flot resultat for Trørød Entreprise A/S. (find årsregnskab for 2019 her)

Vi kan se tilbage på 2019, hvor vi har sikret fortsat vækst med mange nye og spændende opgaver. Foruden en række opgaver for vores eksisterende kunder, er der også tilgået mange nye projekter for en lang række nye bygherrer – både private og offentlige.

Vi er startet 2020 med en meget tilfredsstillende ordrebeholdning. Til trods for den meget udfordrende situation der har været gennem de seneste måneder med COVID-19, har vi været i stand til at fortsætte produktionen på alle vores igangværende byggepladser. Dette er naturligvis sket med behørigt hensyn til myndighedernes krav og anbefalinger og i samråd med vores bygherrer og rådgivere. Vi har derfor også tiltro til, at vi kan fortsætte væksten i 2020 og frem.

Skulle du have spørgsmål til regnskabet, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Claus Wiegand Larsen på tlf. 24890720 eller e-mail cwl@trorodentreprise.dk