18. juli 2019

Om end vi hos Trørød Entreprise A/S er forholdsvis nyetablerede har vi med den netop offentliggjorte årsrapport for 2017/2018 med tilfredshed kunne levere et flot resultat for vores første regnskabsperiode. (Link til Proff: https://www.proff.dk/firma/tr%C3%B8r%C3%B8d-entreprise-as/niv%C3%A5/tekniske-konsulenter/GWXFPQI01OU/).

Vi har bevist, at vi med vores mange års erfaring indenfor byggebranchen, har været i stand til at kunne etablere os som kompetente og tillidsfulde entreprenører. Dette tilskriver vi ikke blot vores kompetencer men i høj grad også vores nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, som vi har arbejdet tæt og konstruktivt sammen med i det forgangne år.

Vi har fortsat fokus på en konsolidering af selskabet og hermed også skabe et grundlag for vores fortsatte vækst i forhold til den planlagte strategi. Vi er gået ind i året 2019 med en tilfredsstillende ordrebeholdning fra både eksisterende- såvel som nye kunderelationer.

Skulle du have spørgsmål til regnskabet er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Claus Wiegand Larsen på tlf. +45 2489 0720 eller e-mail cwl@trorodentreprise.dk.