18. juli 2019

Omend vi hos Trørød Entreprise A/S er forholdsvist nyetablerede, har vi med den netop offentliggjorte årsrapport for 2017/2018 med tilfredshed leveret et flot resultat for vores første regnskabsperiode –  Årsregnskab 2017/2018.

Vi har bevist, at vi med vores mange års erfaring indenfor byggebranchen har været i stand til at etablere os som kompetente og tillidsfulde entreprenører. Dette tilskriver vi ikke blot vores kompetencer men i høj grad også vores nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, som vi har arbejdet tæt og konstruktivt sammen med i det forgangne år.

Vi har fortsat fokus på en konsolidering af selskabet og har dermed også skabt grundlag for vores fortsatte vækst i forhold til den planlagte strategi. Vi er gået ind i året 2019 med en tilfredsstillende ordrebeholdning fra både eksisterende- såvel som nye kunderelationer.

Skulle du have spørgsmål til regnskabet, er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Claus Wiegand Larsen på tlf. +45 2489 0720 eller e-mail cwl@trorodentreprise.dk.